Unduh WhatsApp Plus Blue APK

Unduh WhatsApp Plus Blue APK

whatsapp deui
Unduh WhatsApp Plus Blue

Seueur pangguna di dunya henteu puas ku fitur anu ditawarkeun aplikasi WhatsApp resmi ka kami. Éta sababna seueur aplikasi teu resmi modded kaluar (anjeun tiasa ningali sadaya alternatif di dieu), pikeun nyugemakeun pangguna anu henteu sugema. WhatsApp Ditambah Azul dikembangkeun kalayan tujuan nyiptakeun fitur anyar tina aplikasi olahtalatah instan anu kasohor WhatsApp.

Kusabab panyipta mods ieu dumasar kana versi panganyarna tina aplikasi aslina, éta geus jadi mungkin pikeun ngundeur WhatsApp Plus Blue dina alat Android. Naha anjeun badé kéngingkeun kauntungan anu sami sareng aplikasi WhatsApp resmi, tapi nganggo antarmuka pribadi anjeun? Dina pituduh ieu kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha carana install WhatsApp Plus gampang, aman tur gancang.

Naon ari WhatsApp Plus Blue?

whatsapp plus biru nyaéta modifikasi tina ladenan talatah instan WhatsApp anu dikembangkeun ku pamekar pihak katilu, anu sakapeung dianggap langkung saé kusabab seueur kaunggulanna. Emod meniru fitur anu sami sareng aplikasi WhatsApp asli ti Facebook, tapi kauntungan tina WhatsApp Ditambah Biru éta panganteur na pisan gampang pikeun ngaropéa.

Keunggulan dan Keunggulan WhatsApp Plus

Salian kaunggulan tina aplikasi aslina, modifikasi ieu tina WhatsApp Ditambah Biru ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun tindakan di handap ieu

  • con WhatsApp Biru Anjeun tiasa milih warna sareng ukuran font antarbeungeut pangguna pikeun adaptasi kana kabutuhan anjeun.
  • Anjeun bakal tiasa unggah sareng ngaunduh poto sareng pidéo tanpa kaleungitan kualitas.
  • Sumputkeun poto profil anjeun.
  • Éta ngamungkinkeun anjeun unggah file ageung, sapertos pidéo beurat.
  • Énkripsi tungtung-ka-tungtung
  • Bagikeun eusi leuwih gancang.
  • Salin sareng témpél bagéan pesen anjeun, ngan ukur nyorot bagian anu penting pikeun anjeun.
  • Tempo waktos sambungan jeung status tina obrolan.
  • Anjeun tiasa nempatkeun rupa-rupa téma anu paling anjeun resep.
  • Ngajadwalkeun pesen anyar. (Contona, anjeun tiasa ngantepkeun "pesen X" anu diprogram kanggo dikirim dina "jam X"

Kalemahan undeuran WhatsApp Plus

WhatsApp Ditambah Éta ngagaduhan seueur kauntungan tapi éta leres ogé ngabogaan sababaraha kalemahanJanten di dieu urang badé nunjukkeun anjeun sababaraha di antarana:

  • Privasi teu dijamin sabab anjeun henteu terang saha anu tiasa ngaksés data anu anjeun kirimkeun ngalangkungan aplikasi.
  • WhatsApp tiasa samentawis atanapi permanén ngahapus akun anjeun.
  • Privasi dikompromi sabab data interlocutor anjeun ogé dikompromi.
  • Kerentanan kana virus ningkat kusabab teu aya apdet kaamanan sareng perbaikan rutin.
  • Henteu aya énkripsi atanapi énkripsi tungtung-ka-tungtung dina aplikasi, janten anjeun kaleungitan kauntungan tina ukuran kaamanan resmi.
  • Henteu disarankeun pikeun dianggo salaku aplikasi olahtalatah utamamargi teu 100% aman. Éta langkung saé ngagunakeun aplikasi WhatsApp resmi.

Unduh WhatsApp Plus diropéa 2022

Sateuacan terang kumaha unduh WhatsApp PlusPunten ngartos yén éta henteu sayogi dina sadaya alat.

Salaku urang geus ngomong, hanjakalna Ieu ngan pikeun pamaké Android sarta ngan sadia dina versi 4.4 sarta engké.

Kadua, aplikasina henteu sayogi di Google Play Store. Naha? Kusabab éta sanés aplikasi resmi. Hiji-hijina jalan pikeun ngahontal ieu nyaéta ku ngaunduh APK tina internét, sapertos situs urang.

Para unduh WhatsApp Plus, Anjeun kudu nuturkeun léngkah di handap ieu.

  • Hambalan munggaran nyaéta pikeun manggihan klik dina tombol download handap. Di dieu kami nawiskeun anjeun versi panganyarna tina APK tina WhatsApp Plus Azul dipercaya 100% bébas tina virus.
  • Sakali anjeun tos diundeur APK, Anjeun kudu indit ka bagian konfigurasi tina handphone Android Anjeun tur lebetkeun bagian "Kaamanan".
  • Sakali aya anjeun kedah ngaktipkeun pilihan "Ngidinan sumber asal anu teu dipikanyaho"
  • Saatos ieu réngsé, anjeun kedah angkat ka jalur unduhan APK sareng teraskeun kana masang WhatsApp Plus.

Inpo versi panganyarna

namiWhatsApp Ditambah
Vérsi panungtungan21.0
ukuran57 MB
Update pangahirnaNopémber 2022
Cocog sarengAndroid 4.4 atanapi langkung ageung

Fakta penting: Upami anjeun hoyong ngamutahirkeun WhatsApp Ditambah Blue, Anjeun bisa ngalakukeunana ku ngundeur versi panganyarna sadia on portal kami. Dina hal ieu, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu sami anu anjeun lakukeun pikeun masang éta pertama kalina. Kalayan ieu, anjeun bakal ngagaduhan Wassap + diropéa kana vérsi pangénggalna. Upami Anjeun hoyong uninstall aplikasi, anjeun tiasa ngalakukeun éta dina cara anu sami sareng aplikasi anu sanés.

Héy pamaca! Anjeun bisa jadi kabetot dina maca urang pituduh lengkep pamungkas dina ngagunakeun Web WhatsApp, kumaha cara ngundeur tur masangkeunana dina PC / Mac. Salaku tambahan, kami ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa ngaunduh audio, pidéo, ngaktipkeun béwara atanapi nelepon pidéo...

Rekomendasi sareng peringatan nalika masang WhatsApp Plus

Hanjakalna, henteu sadayana saé dina aplikasi ieu. Ogé, éta mangrupikeun aplikasi henteu resmi anu sacara ilegal niru aplikasi anu sanés, janten résiko ngagunakeunana lumayan luhur.

Rekomendasi kami nyaéta yén anjeun nganggo vérsi stabil tina WhatsApp tambah sareng sanés anu pang anyarna anu kaluar, sabab tiasa aya bug. Versi anu pangsaéna pikeun ayeuna nyaéta whatsapp plus v13 bareng jeung whatsapp plus v10. Sanaos leres, anjeun tiasa mendakan versi sanés anu digosok sareng dipuja ku masarakat, sapertos:

Perlu dipikanyaho yén perusahaan WhatsApp ati-ati pisan ngeunaan masalah ieu ngeunaan aplikasi sareng eusina, ku kituna aranjeunna ngalaksanakeun sagala cara pikeun nyegah jalma-jalma ngaunduh aplikasi WhatsApp. WhatsApp PlusBlue.

Aya kasus dimana WhatsApp ngalarang pangguna ngagunakeun jasa éta salamina. Ieu geus jadi hukuman pikeun maranéhanana anu geus dipaké whatsappplus.

Salaku tanggepan, sababaraha pamekar parantos ngaku yén aranjeunna nyayogikeun WhatsApp Plus sareng fitur Anti-Ban. Diantara pamekar ieu JiMODs na HOLO, jadi Saha waé anu badé nganggo aplikasi WhatsApp Plus kedah mastikeun yén éta parantos dikaluarkeun ku pamekar ieu. pikeun nyegah sagala kasulitan.

Kumaha uninstall WhatsApp Plus

Upami naon anu anjeun pikahoyong nyaéta uninstall whatsapp plus Kusabab anjeun henteu hoyong ngajalankeun résiko dilarang atanapi ngan ukur ngurus data pribadi anjeun, ieu mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

  • Saatos alat anjeun siap, lebet kana setélan.
  • Léngkah salajengna nyaéta angkat ka bagian aplikasi.
  • Pilarian nami aplikasi anu anjeun hoyong cabut, dina hal ieu «WhatsApp Ditambah«
  • Pilih aplikasi sareng klik "Uninstall"

MOD sareng Alternatif séjén pikeun WhatsApp Plus

Unduh WhatsApp Lite pikeun Android
Unduh WhatsApp Lite pikeun Android
Unduh OG WhatsApp - Versi panganyarna
Unduh OG WhatsApp - Versi panganyarna
Unduh WhatsApp Plus Red Gratis - Versi panganyarna
Unduh WhatsApp Plus Red Gratis - Versi panganyarna
Unduh WhatsApp Aero APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh WhatsApp Aero APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh GBWhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh GBWhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh WhatsApp Delta APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh WhatsApp Delta APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh FMWhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh FMWhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna
WhatsApp Ditambah Pink APK - Vérsi panganyarna
WhatsApp Ditambah Pink APK - Vérsi panganyarna
Unduh YoWhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh YoWhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh MBWhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh MBWhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh Fouad WhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh Fouad WhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh JTWhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna
Unduh JTWhatsApp APK Gratis - Versi panganyarna

Vérsi saméméhna tur stabil

Ngaliwatan tautan di handap ieu anjeun tiasa ngaksés sadayana versi heubeul tina WhatsApp Plus. Unduh versi stabil dina alat Android anjeun ngalangkungan gudang kami.

Panungtun panganyarna na Tutorials

Aksés panganyarna pituduh jeung tutorials on whatsapp pluss pikeun neuleuman kumaha carana ngapdet, ngaropea sareng ningkatkeun versi App anjeun.

Janten anjeun tiasa ngarobih ikon WhatsApp sareng nempatkeun ikon Windows Live Messenger
Janten anjeun tiasa ngarobih ikon WhatsApp sareng nempatkeun ikon Windows Live Messenger
WhatsApp sareng WhatsApp Plus trik anu tiasa anjeun anggo
WhatsApp sareng WhatsApp Plus trik anu tiasa anjeun anggo
Kumaha miceun verifikasi dua léngkah tina WhatsApp
Kumaha miceun verifikasi dua léngkah tina WhatsApp
Kumaha cageur akun WhatsApp anjeun tanpa kartu SIM
Kumaha cageur akun WhatsApp anjeun tanpa kartu SIM
Kumaha kéngingkeun nomer telepon virtual pikeun WhatsApp
Kumaha kéngingkeun nomer telepon virtual pikeun WhatsApp
Kumaha cara ngaktipkeun bewara WhatsApp dina komputer anjeun?
Kumaha cara ngaktipkeun bewara WhatsApp dina komputer anjeun?
Kumaha cara kaluar tina WhatsApp dina komputer jarak jauh?
Kumaha cara kaluar tina WhatsApp dina komputer jarak jauh?
Naha kontak anu nembe ditambahkeun henteu muncul dina WhatsApp
Naha kontak anu nembe ditambahkeun henteu muncul dina WhatsApp
Kumaha carana abdi tiasa terang upami urut kabogoh kuring muted kuring dina WhatsApp?
Kumaha carana abdi tiasa terang upami urut kabogoh kuring muted kuring dina WhatsApp?
Kumaha cageur pesen dihapus dina WhatsApp?
Kumaha cageur pesen dihapus dina WhatsApp?
Kumaha mupus aksés langsung tina obrolan WhatsApp tina Android sareng iPhone?
Kumaha mupus aksés langsung tina obrolan WhatsApp tina Android sareng iPhone?
Naon anu lumangsung ka akun WhatsApp anjeun nalika anjeun ngarobih chip atanapi kartu SIM anjeun
Naon anu lumangsung ka akun WhatsApp anjeun nalika anjeun ngarobih chip atanapi kartu SIM anjeun
Kumaha cara ngirim pesen anonim tina WhatsApp Plus?
Kumaha cara ngirim pesen anonim tina WhatsApp Plus?
Kumaha kuring tiasa ningali status WhatsApp tanpa katingali?
Kumaha kuring tiasa ningali status WhatsApp tanpa katingali?
Kumaha anjeun ngahapus WhatsApp plus iklan sareng sagala jinis iklan?
Kumaha anjeun ngahapus WhatsApp plus iklan sareng sagala jinis iklan?
Kumaha ngabekukeun waktos sambungan anu terakhir dina WhatsApp Plus?
Kumaha ngabekukeun waktos sambungan anu terakhir dina WhatsApp Plus?
Naha WhatsApp Plus henteu tiasa dianggo dina sélulér kuring? Kumaha carana ngalereskeunana?
Naha WhatsApp Plus henteu tiasa dianggo dina sélulér kuring? Kumaha carana ngalereskeunana?
Unduh WhatsApp Plus pikeun iPhone
Unduh WhatsApp Plus pikeun iPhone
Kumaha terang upami aya jalma anu nganggo WhatsApp Plus? Di dieu urang ninggalkeun anjeun 4 tanda!
Kumaha terang upami aya jalma anu nganggo WhatsApp Plus? Di dieu urang ninggalkeun anjeun 4 tanda!
Kumaha carana gaduh 2 Nomer anu béda dina WhatsApp Plus?
Kumaha carana gaduh 2 Nomer anu béda dina WhatsApp Plus?
Kumaha carana masang WhatsApp Plus dina alat kuring? – Step by step pituduh
Kumaha carana masang WhatsApp Plus dina alat kuring? – Step by step pituduh
Versi WhatsApp Plus anjeun parantos kadaluwarsa. Kumaha anjeun tiasa teras-terasan ngagunakeunana?
Versi WhatsApp Plus anjeun parantos kadaluwarsa. Kumaha anjeun tiasa teras-terasan ngagunakeunana?
Kumaha carana nyumputkeun yén kami online di WhatsApp Plus? - Pituduh lengkep
Kumaha carana nyumputkeun yén kami online di WhatsApp Plus? - Pituduh lengkep
Diajar kumaha ngaluyukeun WhatsApp Plus - Pituduh Lengkep
Diajar kumaha ngaluyukeun WhatsApp Plus - Pituduh Lengkep
Sabaraha beuratna WhatsApp Plus APK? - Kami nyarioskeun ka anjeun ukuran dina MB tina Aplikasi ieu
Sabaraha beuratna WhatsApp Plus APK? - Kami nyarioskeun ka anjeun ukuran dina MB tina Aplikasi ieu

Warta ngeunaan WhatsApp sareng komunitas

eusi sejenna dipikaresep Anjeun

Di handap ieu kami tinggalkeun anjeun topik-topik sanés anu aya hubunganana langsung sareng whatsapp anu para tamu urang ogé resep pisan.