Shkarkoni WhatsApp Plus Blue APK

Shkarkoni WhatsApp Plus Blue APK

whatsapp më shumë
Shkarko WhatsApp Plus Blue

Shumë prej përdoruesve në botë nuk janë të kënaqur me veçoritë e ofruara nga aplikacioni zyrtar WhatsApp. Kjo është arsyeja pse dolën shumë aplikacione jozyrtare të modifikuara (ju mund të shihni të gjitha alternativat këtu), për të kënaqur ata përdorues të pakënaqur. WhatsApp Plus Azul u zhvillua me qëllimin e krijimit të veçorive të reja të aplikacionit të famshëm të mesazheve të çastit WhatsApp.

Meqenëse krijuesit e këtyre modaliteteve bazohen në versionin më të fundit të aplikacionit origjinal, është bërë e mundur shkarkimi WhatsApp Plus Blue në pajisjet Android. Dëshironi të merrni të njëjtat avantazhe si aplikacioni zyrtar WhatsApp, por me ndërfaqen tuaj personale? Në këtë udhëzues do t'ju mësojmë si të instaloni WhatsApp Plus lehtë, sigurt dhe shpejt.

Çfarë është WhatsApp Plus Blue?

whatsapp plus blu është një modifikim i shërbimit të mesazheve të çastit WhatsApp i zhvilluar nga një zhvillues i palës së tretë, i cili ndonjëherë konsiderohet më i mirë për shkak të avantazheve të tij të shumta. Modi imiton të njëjtat veçori si aplikacioni origjinal WhatsApp nga Facebook, por avantazhi i WhatsApp Plus Blue është se ndërfaqja e tij është shumë e lehtë për t'u përshtatur.

Përparësitë dhe veçoritë e WhatsApp Plus

Përveç avantazheve të aplikacionit origjinal, ky modifikim i WhatsApp Plus Blue ju lejon të kryeni veprimet e mëposhtme

 • me WhatsApp Blu Ju mund të zgjidhni ngjyrat dhe madhësinë e shkronjave të ndërfaqes së përdoruesit për ta përshtatur atë me nevojat tuaja.
 • Ju do të jeni në gjendje të ngarkoni dhe shkarkoni foto dhe video pa humbur cilësinë.
 • Fshih foton e profilit.
 • Kjo ju lejon të ngarkoni skedarë të mëdhenj, siç janë videot e rënda.
 • Enkriptimi nga fundi në fund
 • Ndani përmbajtjen më shpejt.
 • Kopjoni dhe ngjitni pjesë të mesazheve tuaja, duke theksuar vetëm pjesët që ju interesojnë.
 • Shikoni kohën dhe statusin e lidhjes nga biseda.
 • Mund të vendosni një larmi temash që ju pëlqejnë më shumë.
 • Programoni mesazhe të reja. (Për shembull, mund të lini "mesazh X" të programuar për t'u dërguar në "X orë"

Disavantazhet e shkarkimit të WhatsApp Plus

WhatsApp Plus Ka shumë përparësi, por është e vërtetë që gjithashtu ka disa disavantazhePra, këtu do t'ju tregojmë disa prej tyre:

 • Privatësia nuk është e garantuar sepse nuk e dini se kush mund t'i qaset të dhënave që dërgoni përmes aplikacionit.
 • WhatsApp mund të fshijë përkohësisht ose përgjithmonë llogarinë tuaj.
 • Privatësia është cenuar sepse cenohen edhe të dhënat e bashkëbiseduesit tuaj.
 • Dobësia ndaj viruseve rritet sepse nuk ka përditësime dhe përmirësime të rregullta të sigurisë.
 • Nuk ka enkriptim ose kriptim nga fundi në fund në aplikacion, kështu që ju humbni përfitimet e masave zyrtare të sigurisë.
 • Nuk rekomandohet përdorimi i tij si aplikacioni kryesor i mesazheve, pasi që jo 100% i sigurt. Është më mirë të përdorni aplikacionin zyrtar WhatsApp.

Shkarkoni WhatsApp Plus të përditësuar në 2022

Para se të dini se si shkarkoni WhatsApp PlusJu lutemi kuptoni se nuk është i disponueshëm në të gjitha pajisjet.

Siç kemi thënë tashmë, për fat të keq Është vetëm për përdoruesit e Android dhe disponohet vetëm në versionet 4.4 e më vonë.

Së dyti, aplikacioni nuk është i disponueshëm në Google Play Store. Pse? Sepse nuk është një aplikim zyrtar. Mënyra e vetme për ta arritur këtë është duke shkarkuar APK-në nga interneti, siç është faqja jonë.

shkarkoni WhatsApp Plus, duhet të ndiqni hapat e mëposhtëm.

 • Hapi i parë është të gjeni klikimin në butonin e poshtëm të shkarkimit. Këtu ju ofrojmë versionin më të fundit të APK i WhatsApp Plus Azul i besueshëm 100% pa viruse.
 • Pasi të keni shkarkuar APK-në, duhet të shkoni te pjesa e konfigurimit të celularit tuaj Android dhe të hyni në seksionin "Siguria".
 • Pasi atje duhet të aktivizoni opsionin "Lejo burimet me origjinë të panjohur"
 • Pasi të përfundojë kjo, duhet të shkoni në shtegun e shkarkimit të APK-së dhe të vazhdoni me të instaloni WhatsApp Plus.

Informacioni i versionit të fundit

emërWhatsApp Plus
Versioni i fundit21.0
Madhësi57 MB
Përditësimi i funditNoviembre de 2022
E pajtueshme meAndroid 4.4 ose më i lartë

Fakt i rëndësishëm: Nëse ju doni përditësoni WhatsApp Plus Blue, mund ta bëni duke shkarkuar versionin më të fundit të disponueshëm në portalin tonë. Në këtë rast, do t'ju duhet të ndiqni të njëjtat hapa që keni bërë për ta instaluar për herë të parë. Me këtë, do të keni Wassap + të përditësuar në versionin më të fundit. Nëse dëshironi çinstaloni aplikacionin, mund ta bëni në të njëjtën mënyrë si çdo aplikacion tjetër.

Hej lexues! Ju mund të jeni të interesuar të lexoni tonën udhëzues përfundimtar i plotë për përdorimin WhatsApp Web, si ta shkarkoni dhe instaloni në PC / Mac Përveç kësaj, ne shpjegojmë se si mund të shkarkoni audio, video, të aktivizoni njoftimet ose të bëni video thirrje...

Rekomandime dhe paralajmërime kur instaloni WhatsApp Plus

Fatkeqësisht, jo gjithçka është mirë në këtë aplikacion. Gjithashtu, është një aplikacion jozyrtar që imiton në mënyrë të paligjshme aplikacione të tjera, kështu që rreziku i përdorimit të tij është mjaft i lartë.

Rekomandimi ynë është që të përdorni versione të qëndrueshme të WhatsApp plus dhe jo më të fundit që do të dalë, pasi mund të ketë defekte. Versioni më i mirë deri më sot është whatsapp plus v13 së bashku me whatsapp plus v10. Edhe pse është e vërtetë, mund të gjeni versione të tjera që janë shumë të lëmuara dhe të adhuruara nga komuniteti, si p.sh.

Dihet se kompania WhatsApp është shumë e kujdesshme për këtë çështje të aplikacioneve dhe përmbajtjes së saj, ndaj po bëjnë gjithçka që është e mundur që njerëzit të mos shkarkojnë aplikacionin WhatsApp. WhatsApp PlusBlue.

Ka pasur raste kur WhatsApp i ka ndaluar përdoruesit të përdorin shërbimin për një kohë të pacaktuar. Ky është bërë një dënim për ata që e kanë përdorur WhatsAppPlus.

Si përgjigje, disa zhvillues kanë pohuar se i kanë ofruar WhatsApp Plus veçoritë Anti-Ban. Midis këtyre zhvilluesve janë JiMODs dhe HOLO, pra Kushdo që synon të përdorë aplikacionin WhatsApp Plus duhet të sigurohet që ai të jetë lëshuar nga këta zhvillues. për të shmangur çdo shqetësim.

Si të çinstaloni WhatsApp Plus

Nëse ajo që dëshiron të bësh është çinstaloni whatsapp plus Për shkak se nuk dëshironi të rrezikoni të ndaloheni ose thjesht të kujdeseni për të dhënat tuaja personale, këto janë hapat që duhet të ndiqni:

 • Pasi ta keni gati pajisjen, shkoni te cilësimet.
 • Hapi tjetër është të shkoni te seksioni i aplikacioneve.
 • Kërkoni emrin e aplikacionit që dëshironi të çinstaloni, në këtë rast «WhatsApp Plus«
 • Zgjidhni aplikacionin dhe klikoni në "Çinstaloni"

MOD të tjera dhe alternativa për WhatsApp Plus

Shkarko WhatsApp Lite për Android
Shkarko WhatsApp Lite për Android
Shkarkoni OG WhatsApp – Versioni i fundit
Shkarkoni OG WhatsApp – Versioni i fundit
Shkarkoni WhatsApp Plus Red Free – Versioni i fundit
Shkarkoni WhatsApp Plus Red Free – Versioni i fundit
Shkarkoni WhatsApp Aero APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni WhatsApp Aero APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni GBWhatsApp APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni GBWhatsApp APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni WhatsApp Delta APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni WhatsApp Delta APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni FMWhatsApp APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni FMWhatsApp APK Falas – Versioni i fundit
WhatsApp Plus Pink APK – Versioni i fundit
WhatsApp Plus Pink APK – Versioni i fundit
Shkarkoni YoWhatsApp APK Pa pagesë – Versioni i fundit
Shkarkoni YoWhatsApp APK Pa pagesë – Versioni i fundit
Shkarkoni MBWhatsApp APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni MBWhatsApp APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni Fouad WhatsApp APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni Fouad WhatsApp APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni JTWhatsApp APK Falas – Versioni i fundit
Shkarkoni JTWhatsApp APK Falas – Versioni i fundit

Versione të mëparshme dhe të qëndrueshme

Përmes linkut të mëposhtëm mund të aksesoni të gjitha versionet e mëparshme të whatsapp plus. Shkarkoni versione të qëndrueshme në pajisjen tuaj Android përmes depove tona.

Udhëzuesit dhe mësimet më të fundit

Qasuni më të fundit udhëzues dhe mësime në whatsapp plus për të mësuar se si të përditësoni, personalizoni dhe përmirësoni versionin tuaj të aplikacionit.

Kështu që mund të ndryshoni ikonën WhatsApp dhe të vendosni ikonën e Windows Live Messenger
Kështu që mund të ndryshoni ikonën WhatsApp dhe të vendosni ikonën e Windows Live Messenger
Truket WhatsApp dhe WhatsApp Plus që mund të përdorni
Truket WhatsApp dhe WhatsApp Plus që mund të përdorni
Si të hiqni verifikimin me dy hapa nga WhatsApp
Si të hiqni verifikimin me dy hapa nga WhatsApp
Si të rikuperoni llogarinë tuaj WhatsApp pa kartën SIM
Si të rikuperoni llogarinë tuaj WhatsApp pa kartën SIM
Si të merrni një numër virtual të telefonit për WhatsApp
Si të merrni një numër virtual të telefonit për WhatsApp
Si të aktivizoni njoftimet WhatsApp në kompjuterin tuaj?
Si të aktivizoni njoftimet WhatsApp në kompjuterin tuaj?
Si të dilni nga WhatsApp në një kompjuter nga distanca?
Si të dilni nga WhatsApp në një kompjuter nga distanca?
Pse një kontakt i shtuar së fundmi nuk shfaqet në WhatsApp
Pse një kontakt i shtuar së fundmi nuk shfaqet në WhatsApp
Si mund ta di nëse ish e dashura ime më ka mbyllur zërin në WhatsApp?
Si mund ta di nëse ish e dashura ime më ka mbyllur zërin në WhatsApp?
Si të rikuperoni mesazhet e fshira në WhatsApp?
Si të rikuperoni mesazhet e fshira në WhatsApp?
Si të fshini aksesin e drejtpërdrejtë të një bisede WhatsApp nga Android dhe iPhone?
Si të fshini aksesin e drejtpërdrejtë të një bisede WhatsApp nga Android dhe iPhone?
Çfarë ndodh me llogarinë tuaj WhatsApp kur ndryshoni çipin ose kartën SIM
Çfarë ndodh me llogarinë tuaj WhatsApp kur ndryshoni çipin ose kartën SIM
Si të dërgoni mesazhe anonime nga WhatsApp Plus?
Si të dërgoni mesazhe anonime nga WhatsApp Plus?
Si mund t'i shoh statuset e WhatsApp pa u shfaqur të parë?
Si mund t'i shoh statuset e WhatsApp pa u shfaqur të parë?
Si të hiqni reklamat WhatsApp plus dhe të gjitha llojet e reklamave?
Si të hiqni reklamat WhatsApp plus dhe të gjitha llojet e reklamave?
Si të ngrini kohën e fundit të lidhjes në WhatsApp Plus?
Si të ngrini kohën e fundit të lidhjes në WhatsApp Plus?
Pse WhatsApp Plus nuk funksionon në celularin tim? Si ta rregulloni atë?
Pse WhatsApp Plus nuk funksionon në celularin tim? Si ta rregulloni atë?
Shkarko WhatsApp Plus për iPhone
Shkarko WhatsApp Plus për iPhone
Si të dini nëse një person po përdor WhatsApp Plus? Këtu po ju lëmë 4 shenja!
Si të dini nëse një person po përdor WhatsApp Plus? Këtu po ju lëmë 4 shenja!
Si të keni 2 numra të ndryshëm në WhatsApp Plus?
Si të keni 2 numra të ndryshëm në WhatsApp Plus?
Si të instaloj WhatsApp Plus në pajisjen time? – Udhëzues hap pas hapi
Si të instaloj WhatsApp Plus në pajisjen time? – Udhëzues hap pas hapi
Versioni juaj i WhatsApp Plus ka skaduar. Si mund të vazhdoni ta përdorni atë?
Versioni juaj i WhatsApp Plus ka skaduar. Si mund të vazhdoni ta përdorni atë?
Si të fshehim që jemi online në WhatsApp Plus? – Udhëzues i plotë
Si të fshehim që jemi online në WhatsApp Plus? – Udhëzues i plotë
Mësoni se si të personalizoni WhatsApp Plus – Udhëzues i plotë
Mësoni se si të personalizoni WhatsApp Plus – Udhëzues i plotë
Sa peshon WhatsApp Plus APK? - Ne ju tregojmë madhësinë në MB të këtij aplikacioni
Sa peshon WhatsApp Plus APK? - Ne ju tregojmë madhësinë në MB të këtij aplikacioni

Lajme rreth WhatsApp dhe komunitetit

Përmbajtje të tjera të interesit tuaj

Më poshtë po ju lëmë tema të tjera që lidhen drejtpërdrejt me whatsapp-in, të cilat i pëlqejnë shumë edhe vizitorëve tanë.