Преземете WhatsApp Plus Blue APK – 2022/2023

Преземете WhatsApp Plus Blue APK – 2022/2023

whatsapp плус
Преземете WhatsApp Plus Blue

Многу од корисниците во светот не се задоволни од карактеристиките што ни ги нуди официјалната апликација WhatsApp. Затоа излегоа многу модифицирани неофицијални апликации (можете да ги видите сите алтернативи овде), за да ги задоволи оние незадоволни корисници. WhatsApp Plus Azul беше развиен со цел да се создадат нови функции на познатата апликација за инстант пораки WhatsApp.

Бидејќи креаторите на овие модови се базираат на најновата верзија на оригиналната апликација, стана можно да се преземе WhatsApp Plus Blue на уреди со Android. Дали сакате да ги добиете истите предности како официјалната апликација WhatsApp, но со свој личен интерфејс? Во овој водич ќе ве научиме како да инсталирате WhatsApp Plus лесно, безбедно и брзо.

Што е WhatsApp Plus Blue?

whatsapp плус сино е модификација на услугата за инстант пораки WhatsApp развиена од трета страна развивач, која понекогаш се смета за подобра поради бројните предности. Модот ги имитира истите карактеристики како и оригиналната апликација WhatsApp од Facebook, но предноста на WhatsApp Plus Blue е тоа што неговиот интерфејс е многу лесен за прилагодување.

Предности и карактеристики на WhatsApp Plus нема реклами

Покрај предностите на оригиналната апликација, оваа модификација на WhatsApp Plus Blue ви овозможува да ги извршите следните дејства

 • со WhatsApp Blue Можете да ги изберете боите и големината на фонтот на корисничкиот интерфејс за да го прилагодите на вашите потреби.
 • Ќе можете да прикачувате и преземате фотографии и видеа без губење на квалитетот.
 • Сокријте ја вашата фотографија на профилот.
 • Ви овозможува да испраќате големи датотеки, како што се тешки видеа.
 • Шифрирање од крај до крај
 • Споделете ја содржината побрзо.
 • Копирајте и залепете делови од вашите пораки, истакнувајќи ги само деловите што ве интересираат.
 • Погледнете го времето и статусот на поврзување од разговорот.
 • Можете да поставите широк спектар на теми кои најмногу ви се допаѓаат.
 • Закажете нови пораки. (На пример, можете да оставите програмирана „Х порака“ да се испрати на „Х час“

Недостатоци при преземањето на WhatsApp Plus

WhatsApp Plus Има многу предности, но точно е дека исто така има неколку недостатоциПа еве ќе ви покажеме некои од нив:

 • Приватноста не е загарантирана затоа што не знаете кој може да пристапи до податоците што ги испраќате преку апликацијата.
 • WhatsApp може привремено или трајно да ја избрише вашата сметка.
 • Приватноста е загрозена бидејќи се загрозени и податоците на вашиот соговорник.
 • Ранливоста на вируси се зголемува бидејќи нема редовни безбедносни ажурирања и подобрувања.
 • Нема шифрирање или шифрирање од крај до крај во апликацијата, така што ги губите придобивките од официјалните безбедносни мерки.
 • Не се препорачува да се користи како главна апликација за поракиод не е 100% безбеден. Подобро е да ја користите официјалната апликација WhatsApp.

Преземете го WhatsApp Plus ажуриран 2023 година

Пред да знаете како преземете WhatsApp PlusРазберете дека не е достапно на сите уреди.

Како што веќе рековме, за жал Тој е само за корисници на Android и е достапен само на верзии 4.4 и понови.

Второ, апликацијата не е достапна на Google Play Store. Зошто? Затоа што не е официјална апликација. Единствениот начин да се постигне ова е со преземање на АПК од интернет, како што е нашата страница.

до преземете WhatsApp Plus, мора да ги следите следните чекори.

 • Првиот чекор е да пронајдете клик на долното копче за преземање. Овде ви ја нудиме најновата верзија на АПК на WhatsApp Plus Azul сигурен 100% без вируси.
 • Откако ќе ја преземете АПК, треба да отидете во делот за конфигурација на вашиот мобилен телефон Андроид и да влезете во делот „Безбедност“.
 • Откако таму треба да ја активирате опцијата „Дозволи извори од непознато потекло“
 • Откако ова ќе заврши, мора да отидете на патеката за преземање АПК и да продолжите до инсталирајте WhatsApp Plus.

Информации за најновата верзија

имеWhatsApp Plus
Последна верзија21.0
Големина57 MB
Последно ажурирањеМарзо де 2023
Компатибилен соАндроид 4.4 или повеќе

Важен факт: Ако сакате ажурирајте WhatsApp Plus Blue, можете да го направите со преземање на најновата верзија достапна на нашиот портал. Во овој случај, ќе мора да ги следите истите чекори што ги направивте за да го инсталирате за прв пат. Со ова, ќе имате Wassap + ажуриран на најновата верзија. Ако сакаш деинсталирајте ја апликацијата, можете да го направите на ист начин како и секоја друга апликација.

Еј читателу! Можеби ќе ве интересира да ја прочитате нашата ултимативен целосен водич за користење WhatsApp Веб, како да го преземете и инсталирате на PC / Mac Во продолжение ви објаснуваме како можете да преземате аудио, видеа, да активирате известувања или да остварувате видео повици...

Препораки и предупредувања при инсталирање на WhatsApp Plus

За жал, не е сè добро во оваа апликација. Исто така, тоа е неофицијална апликација која нелегално имитира други апликации, па ризикот од нејзино користење е доста голем.

Наша препорака е да користите стабилни верзии на WhatsApp plus, а не најновата што ќе излезе, бидејќи може да има грешки. Најдобрата верзија досега е whatsapp плус v13 заедно со whatsapp плус v10. Иако е вистина, можете да најдете други верзии кои се многу полирани и обожавани од заедницата, како што се:

Познато е дека компанијата WhatsApp е многу внимателна за ова прашање на нејзините апликации и содржина, па прават се што е можно за да ги спречат луѓето да ја преземат апликацијата WhatsApp. WhatsApp PlusBlue.

Имаше случаи кога WhatsApp им забрани на корисниците да ја користат услугата на неодредено време. Ова стана казна за оние кои користеле WhatsAppPlus.

Како одговор, некои програмери тврдеа дека им обезбедиле на WhatsApp Plus функциите Anti-Ban. Меѓу овие развивачи се JiMODs и HOLO, така Секој што има намера да ја користи апликацијата WhatsApp Plus треба да се погрижи дека е објавена од овие развивачи. за да избегнете какви било непријатности.

Како да го деинсталирате WhatsApp Plus

Ако она што сакате да го направите е деинсталирај whatsapp plus Бидејќи не сакате да ризикувате да бидете забранети или едноставно да се грижите за вашите лични податоци, ова се чекорите што мора да ги следите:

 • Откако ќе го подготвите уредот, одете во поставките.
 • Следниот чекор е да отидете во делот за апликации.
 • Побарајте го името на апликацијата што сакате да ја деинсталирате, во овој случај «WhatsApp Plus«
 • Изберете ја апликацијата и кликнете на „Деинсталирај“

Други МО и алтернативи на WhatsApp Plus

Бесплатна NSWhatsApp 3D APK – најнова верзија
Бесплатна NSWhatsApp 3D APK – најнова верзија
WhatsApp Plus Red v23 – Нова стабилна верзија
WhatsApp Plus Red v23 – Нова стабилна верзија
WhatsApp Gold APK бесплатна – најнова верзија
WhatsApp Gold APK бесплатна – најнова верзија
WhatsApp Plus Green APK бесплатна – најнова верзија
WhatsApp Plus Green APK бесплатна – најнова верзија
Како да имате WhatsApp во стилот на iPhone на мобилен телефон со Android?
Како да имате WhatsApp во стилот на iPhone на мобилен телефон со Android?
Преземете го WhatsApp Aero v9.52 APK бесплатно
Преземете го WhatsApp Aero v9.52 APK бесплатно
Преземете WhatsApp Lite за Android
Преземете WhatsApp Lite за Android
Преземете OG WhatsApp - најнова верзија
Преземете OG WhatsApp - најнова верзија
Преземете WhatsApp Plus Red Free – најнова верзија
Преземете WhatsApp Plus Red Free – најнова верзија
Преземете го WhatsApp Aero APK бесплатно – најновата верзија
Преземете го WhatsApp Aero APK бесплатно – најновата верзија
Преземете ја GBWhatsApp APK бесплатна – најнова верзија
Преземете ја GBWhatsApp APK бесплатна – најнова верзија
Преземете го WhatsApp Delta APK бесплатно – најновата верзија
Преземете го WhatsApp Delta APK бесплатно – најновата верзија
Преземете FMWhatsApp APK бесплатно – најнова верзија
Преземете FMWhatsApp APK бесплатно – најнова верзија
WhatsApp Plus Pink APK – најнова верзија
WhatsApp Plus Pink APK – најнова верзија
Преземете YoWhatsApp APK бесплатно – најнова верзија
Преземете YoWhatsApp APK бесплатно – најнова верзија
Преземете ја MBWhatsApp APK бесплатна – најнова верзија
Преземете ја MBWhatsApp APK бесплатна – најнова верзија
Преземете го Fouad WhatsApp APK Free – најновата верзија
Преземете го Fouad WhatsApp APK Free – најновата верзија
Преземете ја JTWhatsApp APK бесплатна – најнова верзија
Преземете ја JTWhatsApp APK бесплатна – најнова верзија

Претходни и стабилни верзии

Преку следниот линк можете да пристапите до сите постари верзии на WhatsApp Plus. Преземете стабилни верзии на вашиот уред со Android преку нашето складиште.

Најнови водичи и упатства

Пристапете до најновото водичи и упатства за whatsapp plus за да научите како да ја ажурирате, приспособите и подобрите вашата верзија на апликацијата.

Вести за WhatsApp и заедницата

Друга содржина од ваш интерес

Подолу ви оставаме други теми директно поврзани со whatsapp кои исто така многу ги сакаат нашите посетители.