Unduh WhatsApp Plus Blue APK

Unduh WhatsApp Plus Blue APK

whatsapp liyane
Unduh WhatsApp Plus Blue

Akeh pangguna ing saindenging jagad ora puas karo fitur sing ditawakake aplikasi WhatsApp resmi. Mulane akeh aplikasi ora resmi modded metu (sampeyan bisa ndeleng kabeh alternatif kene), kanggo gawe marem pangguna sing ora marem. Tampilan Whatsapp Plus Azul dikembangake kanthi tujuan nggawe fitur anyar saka aplikasi olahpesen cepet sing misuwur Tampilan.

Wiwit pangripta mod iki adhedhasar versi paling anyar saka aplikasi asli, mula bisa didownload WhatsApp Plus Blue ing piranti Android. Apa sampeyan pengin entuk kaluwihan sing padha karo aplikasi WhatsApp resmi, nanging nganggo antarmuka pribadi sampeyan dhewe? Ing pandhuan iki kita bakal mulang sampeyan carane nginstal WhatsApp Plus gampang, aman lan cepet.

Apa iku WhatsApp Plus Biru?

whatsapp plus biru minangka modifikasi layanan olahpesen cepet WhatsApp sing dikembangake dening pangembang pihak katelu, sing kadhangkala dianggep luwih apik amarga akeh kaluwihan. Mod niru fitur sing padha karo aplikasi WhatsApp asli saka Facebook, nanging kauntungan saka WhatsApp Plus Biru iku antarmuka sing gampang banget kanggo ngatur.

Kaluwihan lan Fitur WhatsApp Plus

Saliyane kaluwihan saka app asli, modifikasi iki saka WhatsApp Plus Biru ngidini sampeyan nindakake tumindak ing ngisor iki

  • cunt WhatsApp Biru Sampeyan bisa milih werna lan ukuran font antarmuka panganggo kanggo ngganti karo kabutuhan.
  • Sampeyan bakal bisa ngunggah lan ngundhuh foto lan video tanpa kelangan kualitas.
  • Singidaken foto profil sampeyan.
  • Ngidini sampeyan ngunggah file gedhe, kayata video abot.
  • Enkripsi end-to-end
  • Nuduhake konten luwih cepet.
  • Salin lan tempel bagean pesen, mung nyorot bagean sing penting kanggo sampeyan.
  • Deleng wektu lan status sambungan saka obrolan.
  • Sampeyan bisa nyelehake macem-macem tema sing paling disenengi.
  • Jadwal pesen anyar. (Contone, sampeyan bisa ninggalake "pesen X" sing diprogram kanggo dikirim ing "X jam"

Kerugian ndownload WhatsApp Plus

Tampilan Whatsapp Plus Wis akeh kaluwihan nanging bener uga nduweni sawetara kekuranganDadi ing kene kita bakal nuduhake sawetara saka wong-wong mau:

  • Privasi ora dijamin amarga sampeyan ora ngerti sapa sing bisa ngakses data sing dikirim liwat app.
  • WhatsApp bisa mbusak akun sampeyan kanggo sementara utawa permanen.
  • Privasi dikompromi amarga data mitra tutur sampeyan uga dikompromi.
  • Kerentanan kanggo virus mundhak amarga ora ana nganyari keamanan reguler lan dandan.
  • Ora ana enkripsi utawa enkripsi end-to-end ing app, dadi sampeyan bakal kelangan keuntungan saka langkah keamanan resmi.
  • Ora dianjurake kanggo nggunakake minangka aplikasi olahpesen utamawiwit ora 100% aman. Luwih becik nggunakake aplikasi WhatsApp resmi.

Unduh WhatsApp Plus dianyari 2022

Sadurunge ngerti kepiye download WhatsApp PlusMangga dimangerteni manawa ora kasedhiya ing kabeh piranti.

Minangka kita wis ngandika, sayangé Iku mung kanggo pangguna Android lan mung kasedhiya ing versi 4.4 lan mengko.

Kapindho, app ora kasedhiya ing Google Play Store. Kenging punapa? Amarga iku dudu aplikasi resmi. Cara mung kanggo entuk iki yaiku kanthi ndownload APK saka internet, kayata situs kita.

para download WhatsApp Plus, sampeyan kudu tindakake langkah ing ngisor iki.

  • Langkah pisanan kanggo nemokake klik ing tombol download ngisor. Kene kita menehi sampeyan versi paling anyar saka APK WhatsApp Plus Azul dipercaya 100% bebas virus.
  • Sawise sampeyan wis ndownload APK, sampeyan kudu pindhah menyang bagean konfigurasi saka telpon seluler Android lan ketik bagean "Keamanan".
  • Sawise ana, sampeyan kudu ngaktifake pilihan "Allow source of unknown origin"
  • Yen wis rampung, sampeyan kudu pindhah menyang path download APK lan nerusake menyang nginstal WhatsApp Plus.

Informasi versi paling anyar

JenengTampilan Whatsapp Plus
Versi pungkasan21.0
Ukuran57 MB
Nganyari pungkasanNovember 2022
Kompatibel karoAndroid 4.4 utawa luwih dhuwur

Fakta penting: Yen sampeyan pengin nganyari WhatsApp Plus Biru, sampeyan bisa nindakake kanthi ngundhuh versi paling anyar sing kasedhiya ing portal kita. Ing kasus iki, sampeyan kudu ngetutake langkah-langkah sing padha karo sing sampeyan tindakake kanggo nginstal pisanan. Kanthi iki, sampeyan bakal duwe Wassap + nganyari menyang versi paling anyar. Yen sampeyan pengin uninstall app, sampeyan bisa nindakake kanthi cara sing padha karo aplikasi liyane.

Hey sing maca! Sampeyan bisa uga kasengsem maca kita guide lengkap pokok ing nggunakake Web Tampilan, carane ndownload lan nginstal ing PC / Mac. Kajaba iku, kita nerangake carane sampeyan bisa ndownload audio, video, ngaktifake kabar utawa nelpon video ...

Rekomendasi lan bebaya nalika nginstal WhatsApp Plus

Sayange, ora kabeh apik ing aplikasi iki. Uga, iki minangka aplikasi ora resmi sing niru aplikasi liyane kanthi ilegal, saengga risiko nggunakake cukup dhuwur.

Rekomendasi kita yaiku sampeyan nggunakake versi stabil WhatsApp plus lan dudu versi paling anyar sing bakal metu, amarga bisa uga ana kewan omo. Versi paling apik nganti saiki yaiku whatsapp plus v13 bebarengan karo whatsapp plus v10. Sanajan bener, sampeyan bisa nemokake versi liyane sing dipoles banget lan dipuja dening masyarakat, kayata:

Dikawruhi manawa perusahaan WhatsApp ngati-ati banget babagan masalah aplikasi lan konten kasebut, mula dheweke nindakake kabeh kanggo nyegah wong-wong ora ngunduh aplikasi WhatsApp. WhatsApp PlusBlue.

Ana kasus nalika WhatsApp nglarang pangguna nggunakake layanan kasebut tanpa wates. Iki wis dadi paukuman kanggo wong-wong sing wis digunakake whatsappplus.

Kanggo nanggepi, sawetara pangembang ngaku wis nyedhiyakake WhatsApp Plus fitur Anti-Ban. Antarane pangembang iki JiMODs lan HOLO, supaya Sapa wae sing pengin nggunakake aplikasi WhatsApp Plus kudu mesthekake yen wis dirilis dening pangembang kasebut. supaya ora ana alangan.

Cara mbusak instal WhatsApp Plus

Yen sing pengin ditindakake yaiku instal whatsapp plus Amarga sampeyan ora pengin ngalami risiko dilarang utawa mung ngurus data pribadhi, iki langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake:

  • Sawise piranti wis siyap, pindhah menyang setelan.
  • Langkah sabanjure yaiku pindhah menyang bagean aplikasi.
  • Goleki jeneng app sing pengin dibusak, ing kasus iki «Tampilan Whatsapp Plus«
  • Pilih app banjur klik "Busak instal"

MOD lan Alternatif liyane kanggo WhatsApp Plus

Download WhatsApp Lite kanggo Android
Download WhatsApp Lite kanggo Android
Unduh OG WhatsApp - Versi Paling Anyar
Unduh OG WhatsApp - Versi Paling Anyar
Unduh WhatsApp Plus Red Gratis - Versi Paling Anyar
Unduh WhatsApp Plus Red Gratis - Versi Paling Anyar
Unduh WhatsApp Aero APK Gratis - Versi Paling Anyar
Unduh WhatsApp Aero APK Gratis - Versi Paling Anyar
Unduh GBWhatsApp APK Gratis - Versi Paling Anyar
Unduh GBWhatsApp APK Gratis - Versi Paling Anyar
Unduh WhatsApp Delta APK Gratis - Versi Paling Anyar
Unduh WhatsApp Delta APK Gratis - Versi Paling Anyar
Unduh FMWhatsApp APK Gratis - Versi Paling Anyar
Unduh FMWhatsApp APK Gratis - Versi Paling Anyar
WhatsApp Plus Pink APK - Versi paling anyar
WhatsApp Plus Pink APK - Versi paling anyar
Unduh YoWhatsApp APK Gratis - Versi Paling Anyar
Unduh YoWhatsApp APK Gratis - Versi Paling Anyar
Unduh MBWhatsApp APK Gratis - Versi paling anyar
Unduh MBWhatsApp APK Gratis - Versi paling anyar
Unduh Fouad WhatsApp APK Gratis - Versi paling anyar
Unduh Fouad WhatsApp APK Gratis - Versi paling anyar
Unduh APK JTWhatsApp Gratis – Versi Terbaru
Unduh APK JTWhatsApp Gratis – Versi Terbaru

Versi sadurungé lan stabil

Liwat link ing ngisor iki sampeyan bisa ngakses kabeh versi lawas saka WhatsApp Plus. Download versi stabil ing piranti Android liwat gudang kita.

Pandhuan lan Tutorial paling anyar

Ngakses paling anyar pandhuan lan tutorial ing whatsapp plus kanggo sinau carane nganyari, ngatur lan nambah versi App.

Supaya sampeyan bisa ngganti lambang WhatsApp lan sijine lambang Windows Live Messenger
Supaya sampeyan bisa ngganti lambang WhatsApp lan sijine lambang Windows Live Messenger
Trik WhatsApp lan WhatsApp Plus sing bisa digunakake
Trik WhatsApp lan WhatsApp Plus sing bisa digunakake
Cara mbusak verifikasi rong langkah saka WhatsApp
Cara mbusak verifikasi rong langkah saka WhatsApp
Cara mulihake akun WhatsApp tanpa kertu SIM
Cara mulihake akun WhatsApp tanpa kertu SIM
Carane njaluk nomer telpon virtual kanggo WhatsApp
Carane njaluk nomer telpon virtual kanggo WhatsApp
Kepiye cara ngaktifake kabar WhatsApp ing komputer?
Kepiye cara ngaktifake kabar WhatsApp ing komputer?
Kepiye cara metu saka WhatsApp ing komputer saka adoh?
Kepiye cara metu saka WhatsApp ing komputer saka adoh?
Napa kontak sing bubar ditambahake ora katon ing WhatsApp
Napa kontak sing bubar ditambahake ora katon ing WhatsApp
Kepiye carane ngerti yen mantan pacarku nggawe aku bisu ing WhatsApp?
Kepiye carane ngerti yen mantan pacarku nggawe aku bisu ing WhatsApp?
Kepiye cara mbalekake pesen sing wis dibusak ing WhatsApp?
Kepiye cara mbalekake pesen sing wis dibusak ing WhatsApp?
Kepiye cara mbusak trabasan obrolan WhatsApp saka Android lan iPhone?
Kepiye cara mbusak trabasan obrolan WhatsApp saka Android lan iPhone?
Apa sing kedadeyan ing akun WhatsApp nalika sampeyan ngganti chip utawa kertu SIM
Apa sing kedadeyan ing akun WhatsApp nalika sampeyan ngganti chip utawa kertu SIM
Kepiye cara ngirim pesen anonim saka WhatsApp Plus?
Kepiye cara ngirim pesen anonim saka WhatsApp Plus?
Kepiye carane bisa ndeleng status WhatsApp tanpa katon?
Kepiye carane bisa ndeleng status WhatsApp tanpa katon?
Kepiye carane mbusak WhatsApp plus pariwara lan kabeh jinis iklan?
Kepiye carane mbusak WhatsApp plus pariwara lan kabeh jinis iklan?
Kepiye cara beku wektu sambungan pungkasan ing WhatsApp Plus?
Kepiye cara beku wektu sambungan pungkasan ing WhatsApp Plus?
Napa WhatsApp Plus ora bisa digunakake ing ponselku? Carane ndandani iku?
Napa WhatsApp Plus ora bisa digunakake ing ponselku? Carane ndandani iku?
Download WhatsApp Plus kanggo iPhone
Download WhatsApp Plus kanggo iPhone
Kepiye ngerti yen ana wong nggunakake WhatsApp Plus? Kene kita ninggalake sampeyan 4 pratandha!
Kepiye ngerti yen ana wong nggunakake WhatsApp Plus? Kene kita ninggalake sampeyan 4 pratandha!
Kepiye carane duwe 2 nomer beda ing WhatsApp Plus?
Kepiye carane duwe 2 nomer beda ing WhatsApp Plus?
Kepiye carane nginstal WhatsApp Plus ing pirantiku? - Pandhuan langkah demi langkah
Kepiye carane nginstal WhatsApp Plus ing pirantiku? - Pandhuan langkah demi langkah
Versi WhatsApp Plus sampeyan wis kadaluwarsa. Kepiye carane sampeyan bisa terus nggunakake?
Versi WhatsApp Plus sampeyan wis kadaluwarsa. Kepiye carane sampeyan bisa terus nggunakake?
Kepiye cara ndhelikake yen kita online ing WhatsApp Plus? - Pandhuan lengkap
Kepiye cara ndhelikake yen kita online ing WhatsApp Plus? - Pandhuan lengkap
Sinau carane ngatur WhatsApp Plus - Pandhuan Lengkap
Sinau carane ngatur WhatsApp Plus - Pandhuan Lengkap
Pira bobot APK WhatsApp Plus? – Kita pitutur marang kowe ukuran ing MB App iki
Pira bobot APK WhatsApp Plus? – Kita pitutur marang kowe ukuran ing MB App iki

Kabar babagan WhatsApp lan komunitas

Isi liyane saka kapentingan sampeyan

Ing ngisor iki kita ninggalake topik liyane sing ana gandhengane langsung karo whatsapp sing uga disenengi para pengunjung.